Vrienden van Aafje realiseert rondvluchten boven Rotterdam

Een wens van een bewoner van Aafjehuis Burghsluissingel om een rondvlucht boven Rotterdam te kunnen maken is door Vrienden van Aafje gehonoreerd en gerealiseerd. In totaal 6 bewoners konden op vrijdag 2 december vanaf het vliegveld Rotterdam The Hague Airport de vlucht van 20 minuten meemaken.

Voor de lunch werden 2 vluchten uit gevoerd boven Rotterdam. Helaas door de weersomstandigheden konden we na een heerlijke lunch bij Restaurant Spazio, niet meer boven Rotterdam Centrum vliegen. Door te laag hangende bewolking gaf de luchtverkeersleiding daar geen toestemming voor. De 2 vluchten in de middag zijn dan o.a. over Delft gevlogen. Dit vonden de bewoners niet minder bijzonder. 

Voor 1 dame van 97 jaar was dit haar luchtdoop en heeft hiervoor van de maatschappij een certificaat ontvangen. 

                                        

Met dank aan de Vrienden van Aafje is deze  wens in vervulling gegaan en mochten meerdere van onze bewoners en medewerkers genieten van dit bijzondere uitstapje, waar iedereen nog lang over heeft nagepraat.

Van de 2 ochtendvluchten zijn alleen videobeelden van het opstijgen, maar zijn er geen foto- of videobeelden gemaakt vanuit het vliegtuig. Tijdens de middagvlucht is er wel gefilmd vanuit het vliegtuig. De beelden kunt u zien in onderstaande video.

Hieronder een foto van hetgeen men ongetwijfeld gezien kan hebben tijdens de vluchten boven Rotterdam. Daaronder een foto van het vliegtuig waarmee de rondvluchten zijn uitgevoerd.

             

                           

U kunt de ruim 9 minuten durende video van deze dag hieronder bekijken.

     

 

 

Verder lezen

Tekst vergroten?
− Kleiner + Groter