Rolstoelbussen ten behoeve van de bewoners van Aafje.

Al vele jaren geleden werd het door de inzet van Vrienden van Aafje mogelijk gemaakt om een eerste rolstoelbus aan te schaffen ten behoeve van bewoners van Aafje. We geven u enig inzicht wat er verder op dit gebied gerealiseerd is.

                           

Deze rolstoelbus, die enkele jaren geleden door De Vrienden van AAFJE is gerealiseerd, is de start geweest van een hele mooie ontwikkeling. Het is het “vliegwiel” geweest naar een nieuwe activiteit binnen Aafje, leuke uitstapjes realiseren voor ouderen en ook voor de groep die minder valide zijn en afhankelijk van bijvoorbeeld een rolstoel.

                   

Nu zijn er meerdere rolstoelbussen die opgenomen zijn in het reisbureau van AAFJE, “Allemaal Aafje”. Veel extra mogelijkheden om voor de cliënten van AAFJE een bijzondere dag te realiseren. Vrienden Van Aafje richt zich in het bijzonder op ouderen die intramuraal bij Aafje wonen en persoonlijke verpleging of verzorging nodig hebben om gezellig een dag of dagdeel weg te kunnen gaan. Zo wordt het dagje uit ook voor hen een dag met een gouden randje

 

Verder lezen

Tekst vergroten?
− Kleiner + Groter