Vrienden worden

Wat doen de vrienden?

U kunt daarvoor klikken op de onderwerpen Onze activiteiten, Nieuws en VriendenNieuws. Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u meehelpen om de dagen van de klanten van Aafje een gouden randje te bezorgen? Steun ons dan!

U kunt zelf aangeven welke locatie of welk project u wilt steunen. Dan wordt ook daar uw bijdrage aan toegekend. U kunt ons op verschillenden manieren steunen:

Donateur worden

Vrienden van Aafje is aangesloten bij de landelijke supportactie. Dit houdt in dat als u Vrienden van Aafje financieel steunt, u elk kwartaal meedoet met een loterij en kans maakt op mooie prijzen. Zo maakt u niet alleen de klanten van Aafje, maar ook uzelf blij!. 

Giften

U kunt ook eenmalig of periodiek een bedrag overmaken naar de ING Bank, rekeningnummer NL45 INGB 066 27 59 567 t.n.v. Vrienden van Aafje, Rotterdam.  Wij zijn een door de Belastingdienst erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). RSIN-nummer 816043681. Hierdoor kunt u uw giften aan ons aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer weten? Kijk op www.belastingdienst.nl/giften.

Nalatenschap

U kunt Vrienden van Aafje ook opnemen in uw testament en een bepaald bedrag of een percentage van uw nalatenschap schenken aan Vrienden van Aafje. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de wettelijke bepalingen, klik dan hier

Vrijwilligerswerk

Voor het realiseren van onze activiteiten zijn wij voor een belangrijk deel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Samen kunnen wij veel mogelijk maken en zorgen we voor blije gezichten bij de mensen. Doe ook mee en meld u aan bij onze projectmedewerker.

Bijdrage in natura

Een bijdrage in producten of diensten óf een korting hierop is eveneens bijzonder welkom. Daarmee kunnen we nog meer leuke extraatjes voor de mensen realiseren.

Bedrijven

Ook als bedrijf kunt u de stichting steunen. In uw bedrijfsvoering wilt u verantwoorde keuzen maken, keuzen goed voor uw bedrijf, maar ook keuzen met een maatschappelijke betrokkenheid. Door ons te steunen, brengt u wat meer kleur en vreugde in het leven van de oudere medemens binnen Aafje.

Laatste nieuws

Stickers op deurgrootte voor 't Ronde Sant

Project Eigen Voordeur met deurstickers voor appartementen gerealiseerd ..........
lees verder


Jeu de boules baan Meerweide

Jeu de boules baan van Meerweide, mogelijk gemaakt door Vrienden van Aafje, is officieel geopend .............
lees verder


Kunst van en voor elkaar

Vrienden van Aafje schenkt schilderijen aan De Vijf Havens ...........
lees verder


Mensen houden van dieren

Welkomstgeschenk voor bewoners van de Aafjehuizen De Roo van Capelle en De Rozenburg in Capelle a/d IJssel............
lees verder