Onze Vrienden

Wij beschouwen iedereen die ons steunt als goede vriend. Met een aantal bedrijven en organisaties hebben wij een speciale relatie opgebouwd. Zij dragen onze stichting een bijzonder warm hart toe en helpen mee om welzijnsprojecten of leuke en bijzondere extra’s voor de ouderen te realiseren. Allemaal op hun eigen manier. We hebben, voor zover aanwezig, hun website gekoppeld aan de naam, zodat u ook daarop kennis kunt nemen van hun activiteiten. 

De volgende organisaties, zowel recentelijk als in het verleden, zijn gegroeid tot speciale Vrienden:

 2017:
Mes Repro te Capelle a/d IJssel
Uitzendbureau Ampliar te Rotterdam
Stad en Land makelaars te Rotterdam
Database Fulfilment

2016:
Afvalverwerking Rijnmond
Mes Repro te Capelle a/d IJssel
Voormolen dakbedekking te Nieuwerkerk a/d IJssel
B.V. Zorgwerk te Rotterdam
Uitzendbureau Ampliar te Rotterdam

2015:
Vervoort meubelen te Goirle
Stad en Land makelaars te Rotterdam
Trekpleister Zwijndrecht

2014:
Apotheek medisch centrum Schiebroek te Rotterdam  

En verder terug in de tijd:

Dura Vermeer Bouw Rotterdam

Wij bouwen voor het leven
Dura Vermeer ontwikkelt en bouwt al 155 jaar in en aan Rotterdam. Vol betrokkenheid en bezieling. Met trots en met oog voor de mensen die er wonen, leven en werken. Al generaties lang. Daarom dragen wij Vrienden van Aafje én haar cliënten een warm hart toe. Zo verzorgden wij samen met Theater Walhalla al meerdere malen een bijzonder muzikaal uitje, waarbij door de cliënten werd gezongen, gelachen en zelfs gedanst. Een feest voor iedereen die erbij betrokken was, ook voor onszelf!

CHIO Rotterdam

Het Internationale Hippisch Concours in Rotterdam ontvangt jaarlijks honderden klanten van Aafje om te genieten van de prestaties van de topruiters. Voor de rolstoelgebonden bezoekers wordt zelfs een speciaal rolstoelplateau gebouwd, mooi gesitueerd direct aan de hoofdpiste. Soms heeft een enkeling het geluk om met Ankie van Grunsven op de foto te gaan of één of meerdere leden van de koninklijke familie te zien die dit evenement vaak bezoeken.

Museum Rotterdam

Museum Rotterdam neemt u mee door een stad met een oude ziel en een jong hart. Vaste en wisselende tentoonstellingen tonen het Rotterdam van vroeger en nu, arm en rijk, jong en oud. Locaties het Schielandhuis in het hartje van Rotterdam en de Dubbelde Palmboom in Delfshaven zijn rolstoel toegankelijk. Vrienden van Aafje ontvangt regelmatig vrijkaarten om u te laten genieten van dit mooie museum. 

Beurs - World Trade Centrum

Het Beurs-World Trade Center in Rotterdam heeft niet alleen interesse in het bedrijfsleven, maar ook in de gezondheidszorg. Zo kon het gebeuren dat in 2004 de deuren van het W.T.C. 's avonds belangeloos werden geopend voor relaties van Vrienden van Aafje! Een prachtige locatie voor een stijlvol diner met muzikale intermezzo's van het Rotterdams Conservatorium

Albeda College
Vrienden van Aafje werken samen met het Albeda College. Studenten kiezen een project dat aansluit bij de wensen van de cliënten en dat zij in het kader van hun studie willen uitvoeren. Hierdoor worden allerlei activiteiten mogelijk. Zij begeleiden ook cliënten naar activiteiten en terug naar hun huis.

Esmare Kunstkabinet
Esmare Kunstkabinet uit Capelle a/d IJssel is een galerie waar de nadruk ligt op figuratieve kunst. Zij hebben naast onze voorliefde voor werken op papier, zoals grafiek, aquarellen en tekeningen, ook keramiek en beelden in brons en steen. Voor de loterij tijdens het sponsordinerconcert in het W.T.C. hebben zij een fantastisch mooi schilderij ter beschikking gesteld, waardoor de aanwezigen werden gestimuleerd tot grote aankoop van loten.

Edauw en Johannissen

Drukkerij Edauw en Johannissen maakt en verzorgt (FSC) drukwerk met de nieuwste drukpersen en afwerkingsapparatuur. Voor visitekaartjes, briefpapier, brochures, boeken, verpakkingen, digitaal drukwerk en alle andere denkbare drukwerkvragen kunt u op hen vertrouwen. Zij staan garant voor kwaliteitsdrukwerk en service, gekoppeld aan een voordelige prijs. Drukkerij Edauw en Johannissen sponsort al jaren ons eigen drukwerk, waarvoor hartelijk dank!

90graden totaalcommunicatie

Wij creëren kansen. Veel organisaties zien het belang in van goede communicatie. Maar tegelijkertijd vinden zij het soms lastig hier een juiste invulling aan te geven.
Kennis, tijd of ‘handjes’ ontbreken vaak, begrijpelijk, maar men laat hierdoor veel kansen liggen. Wij kunnen samen met u de merkontwikkeling, de corporate communicatie en de marketingcommunicatie van uw organisatie opzetten en uitvoeren. Samen creëren wij kansen voor uw organisatie. Voor de Vrienden van Aafje helpen wij graag met de opzet van de communicatiemiddelen, zoals de website en de Nieuwsbrief. Graag gedaan.

 Diverse Vermogensfondsen

De bijzondere welzijnsprojecten van Vrienden van Aafje worden mogelijk gemaakt door vermogensfondsen die onze doelstelling graag steunen.

De volgende vermogensfondsen hebben bijgedragen aan de realisering van de welzijnsprojectenn:

-  Stichting Bevordering van Volkskracht
-
  RCOAK
-
  Stichting Sluyterman van Loo
-
  Nationaal Ouderenfonds
G.P.H. Verhagen Stichting
Stichting Monuta Charity Fund   

Stichting Van Leeuwen Van Lignac
Stichting Ab Laane
Stichting Aelwijn Florisz
Stichting Het Heilige Huis

 De volgende organisaties/personen hebben belangeloos bijgedragen aan de realisering van leuke extra's:

Restaurant 't Hooghe Water,  Capelle a/d IJssel 
Fuiks eten & drinken,  Capelle a/d IJssel 
Nieuwe Luxor Theater,  Rotterdam 
De Doelen,  Rotterdam 
Restaurant & Partycentrum "De Theetuin",  Ridderkerk 
Dordrecht museum,  Dordrecht 
Pannenkoekenboot,  Rotterdam 
Theater 't Kruispunt,  Barendrecht 
Schouwburg Kunstmin,  Dordrecht 
Office Depot,  Nederland 
TW12lve BV,  Gouda  
Beleidsadviseurs Aafje,  Rotterdam 
Van Waning Kon. Aannemings Mij,  Capelle a/d IJssel 
Kraamzorg Rotterdam,  Rotterdam 
Aafje facilitair,  Rotterdam 
St. Ouderenhuisvesting,  Rotterdam
Bonn & Mees Drijvende Bokken BV,  Rotterdam 
BV Aanbouw,  Rotterdam 

Mede namens de klanten van Aafje danken wij u allen hartelijk voor uw steun. Dankzij uw bijdragen genieten de mensen regelmatig van dagen met een gouden randje!

Laatste nieuws

Stickers op deurgrootte voor 't Ronde Sant

Project Eigen Voordeur met deurstickers voor appartementen gerealiseerd ..........
lees verder


Jeu de boules baan Meerweide

Jeu de boules baan van Meerweide, mogelijk gemaakt door Vrienden van Aafje, is officieel geopend .............
lees verder


Kunst van en voor elkaar

Vrienden van Aafje schenkt schilderijen aan De Vijf Havens ...........
lees verder


Mensen houden van dieren

Welkomstgeschenk voor bewoners van de Aafjehuizen De Roo van Capelle en De Rozenburg in Capelle a/d IJssel............
lees verder