Lopende welzijnsprojecten

Welzijnsprojecten

Jaarlijks ontvangen wij verschillende projectaanvragen. De medewerkers van Aafje komen - soms op verzoek van familieleden van bewoners - met bijzondere aanvragen bij ons. Allemaal projecten, waardoor de klanten van Aafje extra kunnen genieten.

Lopende projectaanvragen

 
Mobiele boerderij
De boerderij kan overal geplaatst worden, bijvoorbeeld in een recreatiezaal staan, maar ook met een aantal dieren kunnen mensen bezocht worden op hun kamer. Iedereen kan genieten van de dieren die gewend zijn aan mensen en zorgen voor een glimlach en herkenning.

Hugs for Joy  
Deze stichting maakt het mogelijk dat een ieder persoonlijk een dier kan vasthouden, aaien en knuffelen. Er zijn konijnen, honden en een heel klein paardje.

Diva's Dichtbij
De diva's zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan. Zij zingen bijvoorbeeld in een huiskamer of aan iemands bed. Ze staan niet op een podium, want hun doel is om heel dichtbij mensen te komen en ieder persoonlijk oprechte aandacht te geven.

Klassiek op Zuid
In verschillende formaties, variĆ«rend van twee tot negen personen, brengt Klassiek op Zuid een breed scala aan kamermuziekrepertoire ten gehore. 

Wilt u weten welke welzijnsprojecten wij de afgelopen jaren mogelijk hebben gemaakt? Klik dan hier 

Nieuw welzijnsproject aanvragen?

Heeft u een goed idee en wilt u een project aanvragen? Vul dan het projectaanvraag formulier in. Het formulier voor een projectaanvraag kunt u hieronder downloaden.  Een projectaanvraag kan worden gedaan door het personeel, vrijwilligers en vertegenwoordigers van klanten Aafje. Voordat het aangevraagde welzijnsproject in behandeling wordt genomen, wordt eerst door het bestuur van Vrienden van Aafje beoordeeld of dit binnen de gestelde voorwaarden valt.  Deze kunt u lezen in het begin van de projectaanvraag. 
U kunt ook contact opnemen met onze contactpersoon Jenny Broomans. Bel 088-8231000 of stuur een e-mail naar info@vriendenvanaafje.nl.

Klik HIER om het aanvraagformulier te downloaden en lees de bijbehorende procedure en voorwaarden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze welzijnsprojecten, abonneer u dan op VriendenNieuws. Deze nieuwsbrief verschijnt twee keer per jaar.
 

Laatste nieuws

Jeu de boules baan Meerweide

Jeu de boules baan van Meerweide, mogelijk gemaakt door Vrienden van Aafje, is officieel geopend .............
lees verder


Kunst van en voor elkaar

Vrienden van Aafje schenkt schilderijen aan De Vijf Havens ...........
lees verder


Mensen houden van dieren

Welkomstgeschenk voor bewoners van de Aafjehuizen De Roo van Capelle en De Rozenburg in Capelle a/d IJssel............
lees verder


Een mooi cadeau

Stad en Land makelaars schenkt koffers voor vervoer van de Zora robots............
lees verder